Praksisteamet vårt

Vi har fått et veldig bra praksisteam i Futatsu, og disse jentene skal være her i alle fall frem til sommeren. Og for at alle skal bli litt bedre kjent med dem, så har vi latt dem intervjue seg selv. Vær så god, Ida og Elisabeth!

Så hvem er dere, da?
Hei, vi er Elisabeth og Ida! Et kreativt team bestående av en AD og en tekstforfatter. Våre veier møttes den aller første høsten på Westerdals og siden den gang har vi holdt sammen.

Hvorfor reklamebransjen?
Vi er to kreative sjeler som trenger å få utløp, samtidig som vi liker å jobbe med strategi. Som kreatører får vi muligheten til å bryne oss på mange ulike arbeidsoppgaver og utfordringer. Reklamebransjen virker derfor som det perfekte valget.

Og hvorfor Futatsu?
Da vi så etter praksisplass ønsket vi oss til et sted hvor vi kunne få tett oppfølging, hvor det var kule folk og et godt arbeidsmiljø. Etter å ha vært på flere mappevisninger følte vi at Futatsu hadde hele pakka, så da telefonen ringte med praksistilbud ble vi super glade.

Hva håper dere å få ut av praksisen?
Vi ser på praksisperioden som en bro ut i arbeidslivet og håper at denne tiden er med på å forberede oss på det som kommer. No pressure, Sigurd og Kristoffer!

Noen råd til de som har vært i bransjen lenge?
Vær tydelig på hvilke forventinger dere har til praksisteamene og kjør en åpen dialog hele veien. Et tips for å lokke til seg nyutdannede kreatører er å ha vinvogn hver fredag.

Flere nyheter