God jul i stua

Vi mener OBOS-sentrene ikke skal være helt som alle andre kjøpesentre.
Derfor hadde vi lyst til gjøre ting litt annerledes i årets julemagasin. I stedet for å planlegge en tradisjonell moteserie med profesjonelle modeller tenkte vi at det hadde vært hyggelig å ta bilde av folk som bor i nærmiljøet.

Med familieportretter av ekte mennesker hjemme hos seg selv, møter vi kundene våre med et mangfold av mennesketyper og gir folk et lite, men personlig innblikk inn i andres liv.

“God jul i stua” spiller på det helt faktiske at vi er hjemme i stuene til folk, men også på det tradisjonelle uttrykket om å ønske folk god jul i hjemmet. I tillegg ønsker vi folk god jul i våre egne storstuer; sentrene.

Slik gikk vi frem:
Vi la ut annonser på Facebook der vi etterlyste modeller, og fikk en enorm respons både fra folk som hadde lyst til å stille opp selv, eller som kjente noen som de mente hadde passet. Med det store engasjementet var det ikke lett å velge ut kun tre familier. Vi endte opp med å besøke Knut og Gerd som bor på Manglerud, Sandy, Ginni og Dhani på Tveita, og Kristian, Carmela, Theodor og hundene Teddy og Mio på Lambertseter. Vi hadde med oss et team med fotograf, stylist og make–up artist, og fine festklær og tilbehør fra de ulike butikkene på alle tre sentrene. Målet var å vise frem inspirerende klær i forskjellige stiler og prisklasser.

På mange måter oppsummerer fotoopptaket hva OBOS-sentrene ønsker å være; nærsentre som bryr seg om lokalmiljøet og menneskene som bor her.